Igår hade undertecknad bemärkelsedag. Som present fick jag besöka sjukhuset. Första läkarbesöket 2019. Tur att det finns vänner som kan göra det hela till en trevlig roadtrip. Slutsatser av läkarbesöket var.

1. Det är ett mirakel att jag lever utan att vara sängliggandes.

2. Det är ett mirakel att jag kan arbeta.

3. Hela situationen är ett jäkla mirakel.

4. Den envisa hjärntumören lämnas ifred ett tag till för att se om mirakelmedicinen kan äta upp den.

Jag har själv analyserat alla prover och kom med vissa påpekanden. Några värden har sjukligt rejält senaste året även om det ligger på rätt sida om marginalen. Har man vanligtvis Hb-värde på 140 så blir en faktiskt jäkla trött när det sjunker till 117 och vägrar att stiga. Detta hade inte slagit herr överläkare och från och med nu kommer man även leta spårämnen på mina prover. Vi får se om det går att hitta en förklaring och att det går att göra något åt det:

Födelsedagen blev bra med presenter, god mat och ingen tårta(jag gillar inte tårta). I morgon firar vi treåringen. Tänk att det har gått hela tre år sen hon bokstavligen flög ut ur mig. Känns som igår samtidigt som att jag inte kommer ihåg ett liv utan henne. Det där med tidsuppfattning är en märklig sak.

Annonser

5 reaktioner på ”Den när jag blev ett år äldre.

  1. Grattis i efterskott Lena 🌸🍾🎈 Du är så inspirerande i din inställning till livet och genom att läsa om dina upplevelser och hur du tacklar dem så ger du mig så många viktiga insikter 🙏✨ Önskar dig ett fint 2019 ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s