Jag vill bara meddela att jag lever men livet tar en massa härlig plats nu under ledigheten. Snartfemåringen har tyvärr varit sjuk nästan varje dag och det hela kulminerade i en sprucken trumhinna. Igår fick hon antibiotika och idag är hon som en raket. Nästan så att jag vill droga henne en dag eller två så att hon inte leker sig sjuk igen. Mannen har fått feeling och renoverar ett rum. Själv går jag runt och njuter av att min familj är sådär härligt mysig och tokig som en alltid önskat. Försöker hålla ordning i kaoset men det går sådär.

Krigsprinsessan tappade mig på ridturen i början av veckan och jag kan numera tituleras Lenablåröv. Märkligt att landa på backen från halvt stillastående. Doinkidoink är tydligen lättare att hålla sig fast i är snigelhasande.

På måndag är ledigheten slut och återigen dags för jobb. Skönt med rutiner igen. Visst är ledighet njutbart men jag trivs med rutiner. En oskön grej är att utredning kring vidare behandling startar nästa vecka. Väntan är alltid värst. Vi får se vart det hela landar. Inga EP-anfall över jul, bara dålig syn och yrsel men det är överkomligt. Puss på er alla där ute. Lovar att vara duktigare på att skriva när rutinerna kommer igång igen.

Annonser

2 reaktioner på ”Den när livet tar mycket plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s