Krigsprinsessan kändes lugn igår när vi gick vår promenad. Därför slängde jag mig upp utan några större betänkligheter denna lediga fredag. Ponnytanten, snubblande amerikanen och långbenta alfahonan skulle också med på tur. Kul tyckte Krigsprinsessan. Väldigt kul! Så kul att man skulle kasta benen åt alla håll och kanter. Kul tills amerikanen blev träffad av en av krigsprinsessans broddbeklädda fötter. Stackars Amerikanen, han fick blod och ont i benet. Jag skämdes å ekipagets vägnar. En tokig helikopter till fyrbenting och en pilot som inte styrde rätt. Hoppas nu att den snubblande herren inte får några bestående men. Jag passade på att doinkidoinkgaloppera en stund till så att krigsprinsessan fick utlopp för värsta överskottsenergin och på slutet kunde hon faktiskt trava som en normal häst utan luftsprång och andra krumelurer. Tokig matte förtjänat tokig isbjörn heter det väl? Undra om vi någonsin får sällskap på våra ridturer mer?

Här hemma är det fullt fokus på snarttreåringens utgifter då hon har lovat tomten att starta förskoleterminen utan blöjor. Idag har kisset än så länge bara landat i toaletten men inte helt utan tjat och påminnelser. Båda barnen har feber som går likt en puckelpist. Svårt att skapa passande aktiviteter då. En stor sak som hände var att snarttreåringen kunde hänga med till affären på utflykt utan blöja. Vem vet? Efter nyår kanske man officiellt är förbi blöjperioden. Insikten känns både läskig och tilltalande. Skönt att båda småttingarna än så länge gärna talar om att de tycker att mamma är bäst i världen.

Bara för att jag skröt om det kom snarttreåringen i detta nu fram till mig och meddelade att hon kissat på sig och behöver duscha för det svider faktiskt om benen när det är kiss i byxorna. Ha en härlig fredagkväll alla där ute.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s