Svampen är plockad. Fort gick det att bli av med det otäcka med hjälp av vänners goda råd. Jag slipper köpa nappdiskborste i julklapp. Terminen är slut och trots att jag har haft några avstickare med behandling och läkarbesök så har jag klarat av det. Bättre än förväntat vore en överdrift men jag har klarat det. Mina förväntningar är däremot något jag bör jobba vidare med. Bäst att inte lägga ribban allt för högt denna gång.

Med två tomtetroende barn hemma blir vardagen innan jul så mycket enklare. När ungarna inte vill städa, äta grönsaker, eller klä på sig är det bara att hänvisa till tomten. Funkar som en smäck. Vi har Von Trapp-barn hemma för tillfället. Ganska smidigt på morgonen när man vanligtvis är stressad och behöver någon form att kommunistisk struktur.

Igår var den bästa dagen på hela året. Jag gick runt med ett leende från tidig morgon till kvällen. Tid med tonåringen, vänner och självklart hästar hela dagen lång. Så mycket duktiga hästar och människor. Känslan på kvällen var ändå att min egen krigsprinsessa är den bästa och vackraste i helaste världen.

Annonser

En reaktion på ”Den med att stanna upp och ta nya tag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s