God måndag alla där ute. Eller god och god? För min del blir det sjukhus idag. Prover, undersökningar och en röntgen. Jag har sagt det förr och säger det igen. Jag kommer med största sannolikhet få cancer av alla röntgenundersökningar. Jag har för längesedan tappat räkningen. Vid det här laget borde jag få ett eget rum. Kanske även en themesong som spelas upp varje gång jag äntrar avdelningen.

Ångesten har legat som en våt filt över mig hela helgen. Jag inbillar mig att det gör ont när jag andas, att skelettet ömmar och huvudet sprängs. Hoppet ligger vid att detta är just bara inbillning. Att sysselsätta sig med roliga aktiviteter är bästa sättet. Leka med barnen, hänga med hästarna och skratta med min man. Sånt kan man fylla dagarna med och det är mer effektivt än all ångestdämpande medicin, i alla fall för mig. Nu hoppas vi att det inte finns fler tumörer i min kropp. Vore skönt att slippa något år i alla fall. Jag behöver vila från sjukhus och behandlingar. Det räcker med att tumören i hjärnan måste åtgärdas under 2019.

Idag är det hundra år sedan kvinnor fick rösträtt i Sverige. En dag att fira. Bättre att fira än att deppa över sjukhus och cancer. Nu ska här traskas femhundra meter till sjukhuset. Slapp i alla fall åka till Jönis denna måndag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s