Den här helgen har jag tränat på att ta det lugnt. Inte så värst svårt när jag helt enkelt inte klarar av något annat. Kroppen är hur pigg som helst vilket blir knasigt när hjärnan inget tål. Jag är en smula orolig över hur mycket som egentligen har skadats i hjärnan under sista strålningen. Om tumören inte är väck? Vad händer då? Kommer jag att kunna behålla mitt jobb när hjärnan kokar över så fort det blir för mycket intryck? Mycket funderingar just nu.

Igår följde jag med som medhjälpare när norrmannen skulle på träning hos dressyrspecialpedagogen. Inte helt fel att kika på fina hästar med en pensionerad brittisk adhdterrier i knät. Norrmannen skötte sig exemplarisk även om han nog ansåg att det där med träning var ett dumt påhitt. Mina egna hästar fick vilodag. Ponnytanten tyckte nog att det var lyxigt medan krigsprinsessan såg besviken ut. Idag fick jag med mig min kära vän dockan på ridtur. Tänk så många timmar vi har avverkat tillsammans på hästryggen i våra dagar. Underbart att hon ville följa med. Ponnytanten såg nöjd ut.

Efter inventering av barnens kläder kunde vi konstatera att det behövdes en extra uppsättning regnkläder att ha hemma. I affären hittade vi även en födelsedagsjacka till mannen(han valde själv, romantik på hög nivå) och fyraåringen gick i taket över en rosa fleeceoverall. Otippat med tanke på hennes annars klänningorienterade klädsmak. Väl framme vid kassan och en känsla av att jag skulle bli fattig råkade jag visst ligga inne på en himlans massa bonus och rabatter. Vi skyndade oss ut från affären innan de skulle inse att vi troligtvis hade rånat dem. Jag har nog gått och blivit smålänning på redigt…

Annonser

2 reaktioner på ”Den när du tränar på att ta det lugnt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s