Den här veckan är jag iväg med jobbet på konferens. Inte riktigt att rekommendera till andra som nyss genomgått strålbehandling av hjärnan. Konferens innebär mycket lyssna, sitta still och fokusera. Allt som är extra svårt för en nystrålad hjärna. Att jag lyckades vara med hela dagen igår är ett mysterium. I detta nu ligger jag på hotellrummet och vilar hjärnan. Den behöver helt klart svalna för att orka med resten av dagen. För övrigt går jag runt och känner mig som en helt normal människa…nästan i alla fall. Inte allt för långt ifrån.

Spännande saker som händer i livet just nu.

1. Jag fick inget nytt recept på cancermedicinen trots att jag personligen bad om det av läkaren i onsdags.Lösning: jag fick helt enkelt be en annan läkare skriva ut receptet och återigen får jag några medicinfria dagar att njuta av.

2. Min läkare har fortfarande inte skickat nytt sjukintyg till försäkringskassan. Lösning: ringa för tionde gången på två veckor och påminna eller råna en bank så slipper jag tänka på det. Fast risken finns att jag blir frihetsberövad vilket iofs skulle innebära att jag helt och hållet slipper bekymra mig över sjukintyg och FK ett bra tag framöver.

Nu längtar jag innerligt efter mina barn, mannen och fyrbentingarna. De sistnämnda ser jag först på fredag. Hoppas nu att krigsprinsessan sköter sig under tiden jag är borta. Ponnytanten är jag mindre orolig över. Hon brukar vara bra på att hålla ställningarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s