I tisdags sa vi farväl till en fantastisk kollega och vän. Livet kommer inte bli detsamma utan min kära svensklärare. Nästan så att jag önskar att han får tråkigt på nya jobbet. Bara för att jag är en egoist. Fast mest önskar jag att han får det minst lika bra, kanske ännu bättre och att nya huset blir fantastiskt och vi tänker faktiskt komma och hälsa på varesig han vill eller inte sådetså!

Igår hängde jag på Ryhov hela dagen. Börjar kunna rutinen väl där. Blodprov-EKG-lungröntgen-lungkapacitetstest-läkarbesök- slut. Allt såg bra ut men måste vänta några veckor till innan jag får ny MR-hjärna. Troligtvis den viktigaste MR hittills. Om inte skiten är borta är det operation nästa. Jag har bestämt mig för att inte tänka allt för mycket på det utan njuta av alla dagar som känns bra. Jag blir allt mer glömsk, går åt en hel del energi att fundera över om jag har glömt något. Lovade amerikanens matte att skriva en lista över saker som bör kollas av. Det är nog en bra idé.

Idag har fantastiska Norah varit hos oss. Julafton för mig. Krigsprinsessan har varit duktig på sånt hon gillar och på att tala om för sin matte vad nyss nämnda är dålig på. Finns mycket nytt och gammalt att träna vidare med. Ponnytanten och tonåringen har tränat ihop och äntligen tyckte tonåringen att det var roligt. Den snubblande amerikanen visade sig vara mer flexibel än han ser ut att vara och norrmannen han stått på huvudet.En bra dag helt enkelt.

Annonser

3 reaktioner på ”Den med avsked och en norrman som stod på huvudet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s