Så att min fyraåring är ett modelejon av dignitet har kanske inte har missats. Idag tog hon det dock till nya dimensioner när hon vägrade att åka till Mc Donalds utan finklänning, diadem och läppstift. Mc Donalds valdes för övrigt av majoriteten av familjen. Svårt för oss päron att någonsin vara i majoritet med tre barn men ibland(läs:OFTA) använder vi vetorätten. Hamburgare med tillhörande mjuka, vita potatisstavar intogs alltså i finaste festblåsan. Föräldrarna valde annan mat. Men härligt att göra barnen glada.

Sista sjukskrivningsdagen idag. Tur! Håller på att krypa ur mitt eget skinn av tristess. Spenderade sju timmar i stallet med ridning, tömkörning, röjning på höskullen, lövkrattning och annat som får tiden att gå tills familjen kom hem. Det ska bli fantastiskt att jobba igen på måndag.

För övrigt bjöd ponnytanten på sina första trevande steg i piaffe med pilot idag. Inget man kanske gör med en trjugotreårig ponnytant men när hon själv erbjuder det säger faktiskt matte aldrig nej. Efter piaffen fick tanten galoppera så fort hon ville som belöning. Älskade lilla ponnytant!

Krigsprinsessan å andra sidan var inte så vidare entusiastisk inför dagens hoppning. Många kosparkar och bockningar senare hade vi avklarat någon form av träningspass. Förstår mer och mer varför hon har så billig den där prinsessan. Tur för henne att hon har en tålmodig matte.

Nu är det kvällen och snart är det äntligen måndag och mitt vanliga liv kan åter starta. Längtar

Annonser

2 reaktioner på ”Den med överskottsenergi och en prinsessa till dotter.

  1. Låter ju härligt att åka till Mc Donalds i fin klänning, diadem och läppstift! Varför är ”vi andra” så tråkiga? Heja fyra-åringen!!!! 👑 Kram Lotta

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s