Natten blev kanske inte den dröm på bolster en hade sett fram emot. Istället hade jag en fyraåring bredvid mig vilket många säkert tänker sig vara mysigt. Inte alls mysigt vill jag meddela. Nästan så att jag längtade efter sjukhussängen. Under natten har jag blivit sparkad i ryggen, armbågad i skuldrorna och skallad i bakhuvudet. Droppen blev när jag fick en fot i full kraft mitt i härligheten. Då la jag mig i fotändan. Fyraåringen kände sig förolämpad.

Under dagen har vi varit ute och fångat hösten med trädgårdsröj och lek i blött gräs. Inget barn ville gå ut, inget barn ville följa med in. Den vanliga gången varje tillfälle som det är dags att hitta på något familjärt. Tårar i början och vid slutet men skratt i mitten. Efter utelek fick mamman lov att vila en stund. Tar på krafterna att vara på strålning för att sedan kastad in i sin vanliga trebarnsfamilj. Storstädning hann vi visst med också på morgonen.

Efter lite vila blev det stallet. Krigsprinsessan blev glad över att träffa sin människa även denna dag. Vågade mig ut på längre motionstur idag. Härligt men hjälp så trött jag är nu. Borde duscha men känns otroligt jobbigt att få till. Kanske måste sova först.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s