Den här veckan har varit en bra sådan. Jag har känt mig pigg och stark. Jobbet är som vanligt väldigt roligt och jag njuter av familj och hästar. Krigsprinsessan tyckte att det var ganska roligt att få skutta hinder häromdagen. Kanske lite väl roligt ibland men piloten har blivit fullblodsproffs på doinkidoinkgalopp och lätta bakben. Numera rider jag med säkerhetsväst vid hoppning och uteritter vilket ger mig känslan av att vara helt odödlig. Igår blev det dressyrträning för den stränga norrländskan. Superhjältar som jag själv behöver stränga norrländskor i livet som styr upp saker o ting. Krigsprinsessan var tvungen att ha lite åsikter kring övningarna, likt sin pilot har hon ett starkt behov av att få uttrycka sin ståndpunkt i det mesta. En bra sak är att hon numera kan ändra sig även om hon fortfarande säger nej från början.

Igår var vi på gummistöveljakt. Minstingen tyckte att det inte var så värst noga. Stövel som stövel. Första paret vi hittade dög gott åt henne. Hon ville få saken avklarad så att vi därefter kunde ägna oss åt viktiga saker som att springa det fortaste man kan inne i affären och ute på parkeringen. Fyraochetthalvtåringen däremot. Hon hade nog en bild av hur dessa stövlar skulle se ut. Inget vi hittade stod pall för kraven. Vi åkte runt hela stan för att hitta något i hennes smak. Till slut köpte vi likadana som till lillsyrran. Frågan är om jag någonsin kommer att bli förlåten för detta. Det var gråt och tandagnissel resten av eftermiddagen och kvällen.

Idag fanns svaret inne på min journal från röntgen förra veckan. Inga nya förändringar. Ingen vätska eller tecken på inflammation. Vilken skön känsla. Jag har redan vågat se fram emot en dag då jag kan sluta medicineras. Vi kämpar mot det, kroppen och jag. Genom bra mat, mycket motion, kärlek och skratt så kommer vi klara oss över till den andra sidan.

Annonser

8 reaktioner på ”Den med bra dagar och inga nya tumörer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s