Veeet att jag inte har uppdaterat på evigheter och många säkerligen undrar hur jag och mina fyrbenta mår. Jag vill bara meddela att vi alla mår superb. Trots metastasökning mår jag som en superhjälte. Värmen gör att ledvärken är som bortblåst och min hud börjar vänja sig vid solen även om ansiktet gärna rodnar lite av värmen. Jag lider dock med Sveriges alla bönder och hade gladeligen dragits med ledvärk för några veckors regn just nu. Men ur egoistisk vinkel mår jag super av denna värme. Rider gör jag på kvällarna eller tidig morgon.

De senaste veckorna har jag träffat min älskade släkt en massa. Det betyder mycket för mig att se er alla både gamla och nytillkomna. Jag har även haft besök av bästaste miljöveterskan och det gav extra energi i själen. Lite små utflykter har också klämts in. Nu senast for vi till den stora djurparken på berget i Östergötland och spenderade två intensiva dagar och en minimal natt(ungarna somnade vid 23:30). Tvååringen vill numera ha en riktig haj och krokodil som husdjur. Fyraåringen vill fortsätta sin karriär som pimpinett prinsessa, hon besökte inte en enda toalett på djurparken utan höll sig tills vi kom till hotellet. Väl framme var den nystädade toaletten knappt godkänd men där tog nöden överhand.

Idag fick jag celebert sällskap i stallet. Jägarinnan kom med på en tur och hon klickade fint med min fläckiga ponnytant. Jag hoppas på många fler ridturer tillsammans. Den där jägarinnan är ett sant lyckopiller❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s