Jag har inte skrivit på väldigt länge. Detta beror på det faktum att jag antar att människor som läser min blogg vill veta om cancern. Senaste tiden har det mest handlat om mina fyrbenta vänner och ytterst lite om cancer. Helt ärligt tror jag att skaran som uppskattar mina hästbetraktelser är ganska liten, men ack så trogen. Jag har inte mycket att skriva om min cancer längre. Den är där och har på något vis lyckats bli mitt vanliga. Jag tar mina tabletter varje dag, vilar middag för att orka dagen, böjer mina leder när jag har varit stilla för länge, får huggande smärtor när jag nyser eller hostar, går på mina provtagningar, läkarbesök, undersökningar samt bränner mig kolossalt så fort jag inte iklär mig burkaliknande plagg. Idag svider huden likt ett sår som tvättas med sprit. Träning i Kungsbacka igår, mitt i gassande sol. Jag, dum och med obefintligt minne, i ärmlös skjorta och ingen solhatt. Men Krigsprinsessan skötte sig fint.

Två dagar tidigare hade jag och prinsessan hamnat i fejd vilken slutade i förnärmad häst, frustrerad matte och ett demolerat knä. Tur att jag har välfungerande adrenalin. Idag kan jag konstatera att det ser värre ut än vad det är men jag kanske ska börja med knäskydd i stallet.

Annonser

3 reaktioner på ”Den när ett år har gått och du slutar att tänka på cancer.

  1. Hej! Jag tycker det är väldigt väldigt kul att höra om dina hästar och era eskapader. Är inte hästägare själv, men skulle verkligen kunna tänka mig att bli det när jag läser om din kärlek till pållarna ! Jag vill höra mer! Ha en skön sommar 🌸🌸

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s