Livet är som den mäktigaste bergochdalbana du någonsin kommer att åka. Min är en med tvära svängar och dubbla loopar. Goda nyheter slåss med tunga besked vilka snart är ett minne blott då ett nytt mirakel sker. Snart är min kropp och knopp immun mot varje tänkbart adrenalinpåslag.

Nu lider skolans termin mot sitt slut. Jag har klarat det, jag har faktiskt jobbat nästan som en helt vanlig människa mot alla odds. Många dagar känns det faktiskt som att jag är en helt vanlig person, precis som alla andra. Den känslan är obeskrivligt härlig. Sen sätter jag mig på tåget och inser att jag inte riktigt är som vanligt då jag går i däck på två röda.

Den snubblande amerikanen har återvänt efter en längre sjukhusvistelse. Fem starka människor fick vi vara idag för att byta hans bandage. Han börjar bli sig själv igen. Vi hoppas alla, både två och fyrbenta, att han snart är helt återställd. Krigsprinsessan vill ha en kompis att springa ikapp med så att gruset stänker.

Annars flyter livet på som det nog gör för de flesta familjer. En fyraåring som idag inte ville något alls. Hon ville så lite saker att alternativen snart tog slut och infernot var ett faktum. Efter många turer skrek hon i vredesmod att hon inte gillar när jag och pappa ska bestämma över henne. Återigen vill hon flytta hem till farmor och farfar. Tvååringen är för tillfället i en fantastiskt harmonisk period och de tidigare så hetsiga utbrott hon kunde uppbåda är ett minne blott. Det är precis som att barnen turas om att få bryt. Snart är det med största sannolikhet ombytta roller. Idag lovade tvååringen sin mamma att hon aldrig mer ska bajsa i badet. Med tanke på hennes svarta fötter och ben tog jag chansen. Inget nerbajsat badkar denna tisdag. Det gäller att celebrera de små sakerna i livet.

I morgon ska jag och tonåringen slå stolp, dra tråd och rida lektion för den stränga norrländskan. Det blir nog en bra dag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s