Så efter lång dag på jobbet med vikariat och rättning av nationella prov fick denna superhjälte skjuts hem av en viss svensklärare som tror att han är tuffare än tuffast men egentligen har världshistoriens varmaste hjärta. Min älskade jägarinna har också gett mig en massa välbehövlig kärlek. En so-kollega med skrattet nära gjorde inte dagen sämre och när småbarns-so-fröken kom in i bilden blev dagen, trots mjuk hjärna, riktigt lysande. Tänk vad bra människor gör med livskvalitén. För övrigt vill jag dedikera all kärlek jag kan till jägarinnan❤️❤️❤️. Älskar dig min vän.

Direkt till stallet efter jobbet då Krigsprinsessan skulle få spabehandling. Stallvistelsen slutade med ny tävling i tjurskallighet då den snubblande amerikanens mattes syster hade sålt sin ungdomliga häst vilken inte ville kliva in i bilen. En annan har viss erfarenhet av hästar som inte vill åka bil och blev därmed ombedd att anta utmaningen. En trasig sko och några skrubbsår på armar och ben senare stod hästen i transporten. Envishet utan aggression vinner på lång sikt.

Ponnytanten fick ny rumskompis i form av den snubblande amerikanen. Något som kunde varit lika publikfriande som ett kosläpp blev istället en kort växling av blickar, nosande i varandras näsborrar och därefter totalt ignorerande av varandras existens. Får se vad amerikanen säger som den starka strömmen i tråden. Han kanske lär ponnytanten hur man gnager av stolparna. Jag lever nu och hoppas få se framöver.

Vad gäller cancern så har jag mått bra idag och det är allt som betyder något just nu.

Annonser

4 reaktioner på ”Den när tålamodsVM ger resultat

  1. Den kärleken är till 100% besvarad. Önskar bara att jag inte väntade så länge med att börja på Nordin. Superhjältar träffar man så sällan i levande livet. Du gör mig så gott❤️❤️❤️

    Gilla

  2. Hahaha det var detsamma med ”den rödhåriga prinsessan” o ”sagoponnyn” när de fick gå upp på bete i helgen, inte en blick på varandra bara ner med huvudet……-nu äter vi !!!!! Kram till dig o dina fyrbenta ❤️❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s