Långledigt och påsk, fantastiskt härligt måste jag säga. Jag, sambon och barnen njuter av att ta sovmorgon, äta långa frukostar och släpa runt i myskläder halva dagarna. Tyvärr är min trötthet densamma så mer sömn hjälper visst inte men härligt att ha så mycket tid med familj. Igår fick vi ett ryck och grovstädade, mitt uppdrag är att rensa avloppen då sambon är något mer känslig i magen än undertecknad. När jag kom ner i badrummet, där jag inte varit sedan tvååringens senaste bajsincident, slog en icke angenäm doft emot mig. Jag häktade av badkarsskyddet och mycket riktigt låg där tre små bajskorvar och stank. Jag önskar inte ens min värsta fiende att behöva rensa en badkarsbrunn med bajs i.

Det blev en solig eftermiddag i stalllet och krigsprinsessan var mycket ivrig över att få visa upp alla sina nya skills. Alla tricks vi började med i måndags satt så det blev för mig att komma på nytt och putsa av kreativiteten. Tur att det är inbokad resa på torsdag till hästexperten så att jag kan få råd och idéer. Min fyrbenta vän förtjänar egentligen en skickligare pilot men jag ska göra mitt yttersta för att bli bättre.

Idag är det inplanerad riddate med barbiehästens matte på förmiddagen. Efter lunch blir det häng med svärföräldrar och kusiner. Trevlig påsk önskar jag er alla.

Annonser

En reaktion på ”Den när jag fick ledigt.

  1. Mysig påskhälsning! Vi har också njutit av underbara ungar, Ragnhild och Torun, och roliga samtal med Niklas och Jocke. Påskkramar till Er alla!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s