Vad händer med våren? Helgen såg ut att locka fram sol och lite värme. I morse hade det kommit mer snö! Jag som hade njutit av att promenera till morgontåget på barmark, slippa halka runt på is eller pulsa i decimetertjock snö. I min lilla småländska stad prioriteras inte snöröjning för fotgängare eller cyklister speciellt högt. Som vanligt när det kommer lite snö blir tågtrafiken helt kaos. Sitter i detta nu på en ersättningsbuss, tack och lov. Håller alla tummar för att jag kommer i tid till jobbet.

Ponnytanten har stannat på rätt sida av staketet i en hel vecka. Vågar dock inte ta ut något i förskott. När gräset börjar växa kan frestelsen bli vansinnigt stark och lite elstötar inte speciellt avskräckande. Vi får se hur det går. Krigsprinsessan sköter sig allt bättre. Inte ett enda luftsprång på flera veckor och i söndags lyckades vi ta oss igenom det skräckinjagande koloniområdet utan att hon så mycket som rörde på öronen. Det är med andra ord många hundra procent bättre. När det kommer till den här matten så är jag vansinnigt trött och det vill inte ge med sig. Min kropp vill bara sova. Hoppas på att vår och mer sol ger extra energi. Igår somnade jag på soffan strax efter åtta men inte var man något piggare när klockan ringde i morse. Sov även på tåget hem från jobbet igår. Hur mycket kan man egentligen sova?

Nästa måndag är det MR på hjärnan. Stark ångest inför det, gör mitt bästa för att inte grubbla allt för mycket utan lever i nuet. Det blir som det bli och det finns inget sätt jag kan påverka resultatet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s