Det händer en massa roliga saker framöver som en inte vill missa. Ikväll blir det samkväm med kollegor, i morgon kommer celebert besök i form av en älskad biokemist och söndag gästas vi av kära mamma. Det gäller att hålla sig något sånär frisk nu. Tappade hoppet när jag vaknade med mer halsont dock efter lite kaffe känns det bättre så nog ska denna helg fortlöpa som planerat.

Lite småorolig över kommande MR på hjärnan som sker om två veckor. Just denna känns avgörande, då får vi det bekräftat om medicinen orkar hålla cancern tillbaka eller ej. På många sätt känner jag mig stark och frisk men nog har kroppen tagit en del stryk de senaste nio månaderna. När jag ser mig själv i spegeln tycker jag att jag har åldrats hundra år. Det blir på något vis extra konstigt. Mentalt tycker jag att cancern har föryngrat mig, fått mig att bli barnsligare, gladare och mer nyfiken på livet.

Nu ska jag försöka att inte stressa till tåget. På vägen ner ska jag dansa vårdansen för nu är i alla fall jag förbenat trött på vintern.

Annonser

2 reaktioner på ”Den med kommande event.

  1. Solen skiner så du lyckades med vårdansen😊😊. Jag tar en en liten snurr jag med så kanske temperaturen kommer över på plus😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s