Vilket jobb det är att hålla en blogg vid liv. Nu när livet rullar på hinner jag inte riktigt med den här biten. Det gäller att välja vad en vill spendera sina värdefulla dygnstimmar på och framför datorn är inte mitt nummer ett även om jag möjligtvis skulle kunna lägga pendlingstiden som en potentiell bloggstund. Jag ska helt enkelt testa några dagar för att sedan utvärdera huruvida krösatåget är en inspirerande plats för textproduktion.

Dagarna som passerat sen mitt senaste inlägg har, som alltid, varit fullspäckade med sånt som kanske andra skulle anse vara trams men som jag själv är nöjd och lycklig över. I slutändan är det faktiskt det som räknas. Det har givetvis varit mycket häng med ungarna. Pulka, snögubbar och annat som går att göra i vinterlandskap. Fyraåringen har redan börjat visa prepubertala tendenser. Hon blir sur för minsta lilla och i helgen gjorde hon sin första fyvadniärdummajagspringerinpåmittrumochsmällerigendörrenochkommeraldrigkommaut.Svårt att låta bli att gapskratta men det gäller att hålla sig och ta henne på största allvar. Visst förstår jag att det kan innebära världens undergång att jag satte på henne den rosa Annatröjan istället för den blå Elsatröjan.

Hästarna har också fått leka i snön. Krigsprinsessan har varit duktig och skött sig exemplariskt både med och utan sällskap. Inga spöken eller luftsprång på flera dagar. Det är nästan så att jag misstänker att hon planerar något större. Ponnytanten älskar snö, den är fenomenal för galopp. I helgen kom fotografen Linnea Åberg ut till oss för att fotografera hela familjen inklusive hästarna. Inte helt lätt att hålla alla glada och nöjda när vinden viner och termometern visar på tio friska minusgrader. Fina bilder blev det även om antalet bilder på tvååringen där hon inte gråter av köld är få. En som älskar fotografering är ponnytanten. Hon visar stolt upp sig och kröker lätt på nacken. Det ser ut som att hon övat i timmar framför spegeln. En tvättäkta fotomodell helt enkelt.

nii1

Annonser

2 reaktioner på ”Den med en ponnytant med fotomodellsdrömmar.

  1. Jäkligt snygg sminkning!!Hahaha jag har också funderat på vad som egentligen klassas som ärenden, kul att jag inte är ensam hehe. Men jag tänker att saker man ska uträtta är ärenden, kan ju vara vad som helst men bara det är nåt man ska göra så är det typ ett ärende. Man tänker ju typ att ett ärende är nåt man gör åt nån annan? Haha, men det kan nog vara vad som helst men tänker i alla fall att det är något man drar iväg för att göra, på stan eller sådär. Typ? 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s